Select Page

Molitvena podpora

Dragi/a prijatelj/ica!

V Iniciativi Dovolj je trdno verjamemo v moč molitve. Verjamemo, da je molitev najmočnejše brezžično omrežje z največjim dometom in povsem odporno na hekerske napade. Vsak dan doživljamo krepilno moč zavedanja, da nas skupnost spremlja in podpira v molitvi.

Tudi tebe vabimo, da se pridružiš molitveni podpori.

Postani kamenček v mozaiku in vsak dan, po svojih zmožnostih, nameni nekaj minut za podporo Dovolj je. 

Jezus namreč pravi (Mt 18,19-20): »Resnično, povem vam tudi: Če sta dva izmed vas na zemlji soglasna v kateri koli prošnji, ju bo uslišal moj Oče, ki je v nebesih. Kjer sta namreč dva ali so trije zbrani v mojem imenu, tam sem sredi med njimi.«

Če želiš, lahko moliš molitev za varstvo Cerkve pred delovanjem hudiča, ki jo priporoča papež Frančišek (klik) ali pa si izbereš svojo.

Pod tvoje varstvo pribežimo, o sveta Božja Porodnica,
ne zavrzi naših prošenj v naših potrebah,
temveč reši nas vselej vseh nevarnosti.

O častitljiva in blagoslovljena Devica,
naša gospa, naša srednica,
naša besednica!
S svojim Sinom nas spravi, svojemu Sinu nas priporoči,
svojemu Sinu nas izroči!

Sveti nadangel Mihael,
brani nas v boju,
bodi nam pomoč zoper zlobnost in zalezovanje hudega duha.

Ukroti naj ga vsemogočni Bog,
ponižno za to prosimo.
In ti, vodnik nebeške vojske,
satana in druge hudobne duhove,
ki hodijo po svetu v pogubo duš,
z Božjo pomočjo v pekel pahni.
Amen.

Spodaj lahko oddaš svoje ime in e-naslov – s tem se pridružiš molitveni podpori Dovolj je. 

Kadar bomo člani Iniciative Dovolj je pred pomembnimi in/ali težkimi nalogami, te bomo po e-pošti spomnili, da potrebujemo tvojo podporo. Če boš lahko, boš takrat še posebej povabljen/a, da se v molitvi spomniš na nas in na nas prikličeš božji blagoslov ter bližino Svetega duha.

Lahko pa se nam pridružiš na srečanjih v podporo žrtev zlorab, kjer bo dobršen del srečanja namenjen tudi molitveni podpori.

Molitvena srečanja so vsako zadnjo nedeljo v mesecu, ob 15h, v prostorih gibanja “Na pragu upanja”; na levi strani cerkve svetega Jožefa v Ljubljani, ulica Janeza Pavla II. 13.
Do konca leta 2019 je to na naslednje datume: 28. aprila, 26. maja, 30. junija, 28. julija, 25. avgusta, 29. septembra, 27. oktobra, 24. novembra in 29. decembra.

Za tvojo podporo se ti že vnaprej zahvaljujemo. Naj ti dobri Bog obilno povrne s svojimi darovi.

Želim pomagati z molitvijo

Kadarkoli se boste lahko odjavili od nadaljnjega prejemanja naše e-pošte. Navodila in povezavo za odjavo poiščite na dnu prejetih e-sporočil. Več informacij o zasebnosti na Dovolj.je lahko najdete v Politiki zasebnosti.

Za pošiljanje e-pošte uporabljamo storitev Mailchimp. S klikom na POŠLJI potrjujete, da ste seznanjeni o prenosu vaših podatkov h Mailchimp. Podatki se tam hranijo samo dokler ste vključeni v molitveno podporo Dovolj je! in se uporabljajo samo za obveščanje. Več informacij o zasebnosti na Mailchimp lahko najdete tukaj.